31/01/2020

31/01/2020

31/01/2020

Trosha Opens

12/01/2018 Trosha Opens

DokufestX

12/01/2018 DokufestX

TEDxPrishtina 2012: SEndërtim

12/01/2018 TEDxPrishtina 2012: SEndërtim

ANIBAR 2012

12/01/2018 ANIBAR 2012

DokuKids 2009

12/01/2018 DokuKids 2009

DokuKids 2010

12/01/2018 DokuKids 2010

Elections 2010 - Instructional Video

12/01/2018 Elections 2010 - Instructional Video

CineGlobe Film Festival

12/01/2018 CineGlobe Film Festival

Maxi E-shop

12/01/2018 Maxi E-shop

KDI - Lajmëro korrupsionin

10/01/2018 KDI - Lajmëro korrupsionin

AMC - Fushata kunder kancerit të mitrës

10/01/2018 AMC - Fushata kunder kancerit të mitrës

Procredit Bank - EcoVideo for Doku Kids

10/01/2018 Procredit Bank - EcoVideo for Doku Kids

Jeto EKO

10/01/2018 Jeto EKO

TNT Express

10/01/2018 TNT Express

TNT është kompani lidere në botë e cila ofron shërbimin e shpërndarjes fizike të letrave, pakove dhe dërgesave të tjera. Ne shpërndajmë 3.3 milionë letra, pako në 200 vende të botës, duke përdorur rrjetin tonë prej...

07/04/2017